Uw ervaren schilder in Helmond

Al jaren zijn wij de vakschilder in de regio Helmond. Wij kunnen dankzij die ervaring en een uitstekende vakkennis elke klus aan.

Onze schilders zijn specialisten met oog voor detail. Dat ziet u terug in ons werk. Wij leveren een perfecte afwerking en werken alleen met de allerbeste materialen.

Onze werkzaamheden

In de loop der jaren hebben wij ons gespecialiseerd in binnen- en buitenschilderwerk, wandafwerking en winterschilderwerk. Hierin zijn wij een expert.

We beheersen de beste technieken en de juiste materialen om bijvoorbeeld in de winter buiten te schilderen. Heeft u een glaszetter of behanger nodig? Ook daarmee helpen we u graag.

Uitstekende service

Wij staan in Helmond bekend om onze service. We zijn een klein bedrijf waarbij menselijk contact nog erg belangrijk is. Wij doen alles in overleg met u. Samen stellen we een plan op. Daarbij letten we op uw smaak en uw interieur. Zo past uw nieuwe kleur straks perfect bij uw huis.

We adviseren u graag over de mogelijkheden en de verfsoorten. Vervolgens gaan we aan de slag. We plannen onze werkzaamheden zorgvuldig. Zo heeft u weinig overlast. Ten slotte zijn we altijd helder in onze kosten. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt online gratis een offerte aanvragen. Liever meteen iemand spreken? U mag ons ook bellen. Wij helpen u meer dan graag.